راهنمای نویسندگان

راهنمای تدوین و شرایط پذیرش مقالات

مقالات حتما در قالب فرمت زیر نگارش شوند و دارای چکیده انگلیسی باشند.

 

فرمت نگارش مقالات

 

فصلنامه در قبال آرا و نظرات نویسندگان و همچنین دعاوی مابین نویسندگان، مسئولیتی ندارد و حق رد یا پذیرش و نیز ویرایش علمی و ادبی مقالات را برای خود محفوظ می ­­دارد و مقالات رسیده در راستای محورهای فصلنامه را عودت نخواهد داد. مقالات ارسال شده، ابتدا توسط سردبیر بررسی خواهد شد و در صورت مرتبط بودن با موضوعات فصلنامه و داشتن معیارهای اولیه، به 2 داور مرتبط با موضوع، ارسال می­ گردد و پس از داوری تخصصی در صورت داشتن معیارهای علمی لازم جهت انتشار، پذیرفته و به تدریج و بر مبنای اولویت زمانی منتشر خواهد شد. ضمناً نویسنده مسئول مقاله می ­بایست نسبت به تکمیل فرم تعهد رعایت اخلاق نشر و تعارض منافع، اقدام و پس از تکمیل و امضاء، تصویر آن را از طریق پنل کاربری خود در سایت فصلنامه ارسال نمایند.

با توجه به اینکه مقالات ارسالی می­بایست بر اساس‌ شیوه‌­نامه (فرمت)‌ تعیین‌ شده فصلنامه‌ باشد، لذا نویسندگان محترم برای جلوگیری از تأخیر در داوری و انتشار به موقع مقاله، لطفاً به نکات زیر توجه فرمایند. مقالات خارج از فرمت تعیین شده مورد بررسی قرار نخواهند گرفت. 

  • مقاله می­ بایست حاصل کار نویسندگان مقاله باشد و قبلاً در نشریه دیگری و یا مجموعه مقالات سمینارها و مجامع علمی چاپ نشده و همچنین بصورت همزمان برای نشریه دیگری ارسال نشده باشد. حداکثر حجم مقاله شامل متن، شکل­ها، نمودارها، جداول و منابع و مآخذ 25 صفحه باشد. همچنین تعداد نویسندگان مقاله حداکثر 4 مؤلف می­باشد.
  • مقاله با استفاده از نرم ­افزار Word 2007 یا بالاتر بر روی کاغذ طبق فرمت تعیین شده نگارش شود. 
  • برای متن فارسی در تمام بخش­های مقاله از قلم B Mitra اندازه 13 معمولی و برای بخش­هایی که نیاز به متن لاتین دارد از قلم تایمز اندازه 12 معمولی استفاده شود. برای تمامی سرتیترهای مقاله شامل مقدمه، مبانی نظری، فرضیه ­ها، بحث و نتیجه ­گیری و غیره نیز از قلم B Mitra اندازه 13 بولد استفاده و تمامی آنها به ترتیب از 1 شماره­گذاری شوند. فاصله بین خطوط در تمامی بخش­های مقاله، 1 (یک) درنظر گرفته شود و گزینه Spacing در منوی Page Layout نرم افزار Word نیز در کلیه بخش­های مقاله، صفر باشد.

منابع و مآخذ

منابع در انتهای مقاله به ترتیب حروف الفبا و بصورت شماره ­گذاری شده می‌آیند (ابتدا منابع فارسی و سپس منابع انگلیسی). هر منبع بایستی حداقل یک‌بار در متن مقاله مورد استفاده قرار گیرد و یا به آن اشاره گردد. برای رفرنس ­دهی داخل متن مقاله، باید از نام خانوادگی و سال استفاده شود. به عنوان مثال، برای منبع فارسی در انتهای یک پاراگراف: (رضایی، 1394) و در ابتدای یک پاراگراف جهت  شروع: رضایی (1394) و برای منبع انگلیسی نیز همین­طور، برای مثال: (توماس، 2014). از شماره­ گذاری رفرنس­ها در داخل متن و همچنین به­ کار بردن اسم نویسندگان به­ صورت لاتین چه در داخل متن و چه به­ صورت پانوشت (زیرنویس) جداً خودداری شود. سایر مواردی (چه فارسی و چه انگلیسی) که مُبهم بوده و نیاز به توضیح دارد، به­ صورت زیرنویس در پایین همان صفحه و با ذکر شماره انجام شود. برای زیرنویس­هایی که به فارسی می­خواهند توضیح داده شوند، از قلم B Mitra اندازه 10 استفاده شود و برای زیرنویس­هایی که به انگلیسی می­خواهند توضیح داده شوند، از قلم تایمز اندازه 10 استفاده شود. از به ­کار بردن منابع اضافی که در داخل متن به آن اشاره نشده، جداً خودداری گردد. در انتهای مقاله، مشخصات هر منبع به­ صورت کامل و در قالب استاندارد (APA) ذکر شود. منابع فارسی را با فونت B Mitra اندازه 13 معمولی و منابع انگلیسی را با فونت تایمز اندازه 12 معمولی تایپ نمایید. در ذیل چند نمونه از نحوه درج منابع توضیح داده شده است که پژوهشگران محترم می­بایست عیناً از همین شیوه برای نوشتن رفرنس­های خود استفاده نمایند.

فقیهی، ابوالحسن؛ موسوی کاشی، زهره. (1389). مدل سنجش بهره­ وری (اثربخشی و کارایی) در بخش خدمات دولتی ایران. مجله مدیریت دولتی، 2(4)، 107-126.

حافظ نیا، محمدرضا. (1388). مقدمه ­ای بر روش تحقیق در علوم انسانی. چاپ شانزدهم، تهران، انتشارات سمت. 

Chan, L., Karceski, J. & Lakonishok, J. (2003). The level and persistence of growth rates. Journal of Finance, 58(2), 643–684.

Doherty, A. & Murray, M. (2007). The strategic sponsorship process in a non-profit sport organization. Sport Marketing Quarterly, 16(1), 45-59.

 

  • مقالات می ­­بایست حتماً از طریق بخش ارسال مقاله در پنل کاربری نویسنده در سایت فصلنامه به نشانی Psabjournal.ir ارسال شوند. کلیه مکاتبات و جواب پذیرش یا عدم پذیرش مقالات از طریق سایت و ایمیل نویسنده مسئول مقاله اطلاع ­­رسانی خواهد گردید.

 

موارد نگارشی مهم

- در رابط با برخی علائم نگارشی، قبل از نقطه، ویرگول، نقطه ویرگول، دونقطه، علامت سؤال، علامت تعجب و ... نیازی به فاصله نیست، اما بعد از این علائم باید یک فاصله گذاشته شود. هنگام استفاد از پرانتز، قبل از باز شدن پرانتز و بعد از بسته شدن پرانتز از فاصله استفاده کنید، کلمه داخل پرانتز بدون فاصله به پرانتز می ‎چسبد. به‎جای استفاده از علامت (%) نیز در متن از کلمه درصد استفاده کنید. مانند: 5‎درصد

- برای نوشتن کلمات مرکب یا بعضی افعال و واژگان مشابه از نیم ­فاصله استفاده شود (برای مثال، انسان ‎ها، می‎ رود، تصمیم‎ گیری، اندازه ‎گیری، بهره‎ مند، منطقه‎ ای، همان‎ گونه، سرمایه ­گذاران، شرکت ­ها و  کلیه کلماتی که با "می" و "ها" جمع بسته می­­ شوند). برای ایجاد نیم ­فاصله در نرم ­افزار word می‎ توانید از (ctrl + shift + 2) یا (shift + space) یا (ctrl + -) استفاده کنید (بسته به نوع ویندوز یکی از موارد عمل می ‎کند).